marți, 28 octombrie 2008

Geaca superba gri-argintie - REZERVATA




Geaca superba Adessa Clothing, din fas gri-argintiu (55% poliamid, 45% poliester) impermeabil, calduros, cu parte dubla in fata (gen fata dubla dar doar pe o portiune), in zona fermoarului, dand astfel impresia ca are doua gulere: unul care vine mai pe langa gat si unul mai larg. Si cele doua buzunare lateral -fata sunt tot duble: unul simplu si deasupra unul care se inchide cu fermoar. Stare excelenta. Mas. S (dar cred ca vine si la un M, pentru ca vine larguta, nue stransa pe corp).
Pret: 50 RON

Pulovar rochita unicat




Pulovar lung (72 cm) din poliamida gen mohair, tricotat de mana, model deosebit si imbinare de 2 culori: alb-unt si gri. Se poarta mai largut, ca si pulovar, peste blugi/fusta/colanti fie ca si rochita, cu o curea lata in talie. Mas: gat 46 cm, bust max. 120 (de la bust in jos vine drept)
Pret: 35 RON

luni, 27 octombrie 2008

Pulovar Yessica model nordic




Pulovar tricotat Yessica deosebit nu doar datorita modelului gen nordic de la guler, maneci si baza, dar mai ales datorita gulerului care se inchide cu 3 nasturi falsi (sunt de fapt capse supradimensionate din plastic)si poate fi purtat atat inchis pana sus, pe gat cat si lasat larg, rasfrant la baza gatului. Mar.S
Pret: 30 RON

Pulovar turqoise Yessica for C&A




Turqois-ul este una din culorile in toamna- iarna 2008, iar un pulovar tricotat frumusel, pe gat si cu model discret la umeri poate fi tot ce-ti trebuie pentru a atrage atentia, mai ales ca materialul este de buna calitate (100% bumbac) iar starea f buna. Mar. M.
PS: Culoarea reala e cea din poza cu pantaloni.
Pret: 30 RON

Pulovar Chicara by hajo




Pulovar f dragutz, pufos si calduros, de culoarea untului, fir gen lana buclee (70% poliacril, 20%mohair, 10% poliamid). Mar. M
Pret: 30 RON

Pulovar roz OSKA by Luigi Botto - REZERVAT




Pulovar roz inchis, cu tesatura deosebita (modelul si culoarea se vad in poza-detaliu), cu maneci gen chimono, 100% lana merinos,stare f buna. Mas: gat 81 cm, talie 86, bust max. 102.
Pret: 35 RON

Pulovar roz cu fir



Pulovar tricotat, roz bombon cu fir argintiu, cu decolteu in V. Pe eticheta scrie Mar. S, dar masurile sunt: umeri 67 cm (vine cu umerii cazuti), bust 108 cm, talie 74. Se poatepurta atat lejer cat si cu un cordon lat pe deasupra. Material 90% poliacril, 10% poliamid Stare f buna.
Pret: 35 RON

Vesta eleganta unicat



Vesta model unicat (facuta la comanda) din stofa de lana buclee, mov cu V-uri negre. Partea mov are in tesatura un fir lucios roz. Se inchide intr-o parte cu un fermoar ascuns. Mas: umeri 41 cm, bust 96, talie 92, lungime 46 cm (umar-baza).
Pret: 30 RON

Camasa superba vernil-sidefat - REZERVAT


Camasa Made by Elegance Paris, superba, din matase 100%, prelucrata astfel incat aduce cu shantung-ul si materialul este putin mai batos (ca si cum ar fi apretat). Stare f buna. Mar. 42
Pret: 40 RON

Camasa Renata Gibaldi



Camasa f dragutza de dama, alba cu patratele verzi, care se inchide la maneci cu nasturi ornamentali (gen butoni), stare f buna, 100% bumbac. Mar.42
Pret: 30 RON

Pantaloni bej Jones



Pantaloni lungi bej, dintr-un material subtirel de blug (98% bumbac 2% lycra), mar.38.
Pret: 30 RON

Fusta -rochita... filozofala




Fusta lunga More&More (A life philosophy), din jersey de culoarea prunei care poate fi purtata cu usurinta ca rochita, cu un cordon/esarfa in talie.Material 50% lana merinos si 50% poliacril, stare f buna. Mar. L
Pret: 35 RON

Fustita de iepuras ...de angora (nu Playboy :)



Fusta ClockHouse for C&A, f calduroasa, gri-bej din jerse (60% lana, 20% angora si 20% poliamida), cu talia pe elastic, stare f buna. Mas. 38-40, lungime 47 cm.
Pret: 25 RON

Fusta office....naughty



Fustita Tina R sare-si -piper (pare gri), dintr-un material grosut, numai bun pentru frigul de afara (70% lana 30% acrilic), cu ornamente laterale gen buzunare false (vine cu talie joasa)si o crapatura mica la spate (unde se inchide cu fermoar). Stare f buna. Mar. 36, lungime 41 cm.
Pret: 25 RON

joi, 23 octombrie 2008

Pardesiu gri Austria





Pardesiu stofa gri, 100% lana, cu nasturi ornamentali(si la maneci) si cusaturi-tighel. Stare excelenta. Mas: umeri 45,5 cm, bust 124 cm, talie 124 (este modelul retro, gen prima imagine, care vine drept, nu cambrat), lungime 105 cm. Mi-l imaginez purtat cu o palarie retro sau una barbateasca.
Pret: 65 RON

miercuri, 22 octombrie 2008

Maine trench-uri si pardesie






Trenciuri propuse de designeri

Autor: Mihaela Gheata (frumusete.ele.ro/Trenciuri_propuse_de_designeri_--a10135.html)

Cand nu e nici prea frig pentru a purta un palton, dar nici prea cald pentru un simplu cardigan, trenciul este obiectul vestimentar perfect. Iata care sunt propunerile designerilor pentru acest sezon:
In functie de dimensiuni

Trenciul clasic este pana la genunchi, dar designerii nu au luat aceasta caracteristica ca o piatra de hotar si s-au tot jucat cu marimile. Asa ca vei vedea prin prezentari ori trenciuri de detectiv foarte lungi, ori pana la jumatatea gleznei, ori deasupra genuchilor.

Materiale si culori

Pe langa materialele obisnuite ca bumbac, stofa sau poliester in combinatie cu vascoza vei putea purta si trenciuri din piele naturala sau ecologica sau trenciuri din materiale fine si lucioase ca satinul.

Negru, gri si bej sunt culorile cu care nu vei da gres niciodata atunci cand vrei sa alegi un trenci. La fel si-au spus si majoritatea designerilor care au pariat pe aceste culori.
Daca vrei sa iesi in evidenta poti apela la albastru iris, mov si roz neon sau chiar auriu tomnatic.

Se merge mult pe linia trenciurilor uni, asta si dintr-o latura practica, fiind usor de asortat. Daca vrei unul cu model atunci poti alege unul in carouri, cu dungi verticale sau print grafic.

Detalii

Nu uita de nasturi si curea. Acestea pot schimba in bine un trenci simplu. Adauga o funda in dreptul cataramei de la curea pentru un look mai sic.

Gulerul este un alt delatiu pe care designerii l-au mai diversificat. Alberta Fereti si D&G merg pe linia gulerelor supradimensionate si rotunjite. Vei mai vedea trenciuri cu gulere foarte scurte, incat nu pot fi indoite sau unele cu margini taioase.

Imortalizat in filmele vechi, adaptat de designeri si purtat de fashion iconuri, trenciul a fost prima piesa vestimentara adoptata din garderoba masculina.

In 1879, Thomas Burberry a inventat un material special, confortabil si rezistent la ploaie. Fructul muncii lui se numea gabardina, o tesatura strampta si rezistenta la ploaie, din care a facut mai apoi trenciul. Acesta avea sa fie purtat de exploratorii polari, printre care si Roald Amundsen, primul om care a ajuns la Polul Sud in 1911.

Trenciul Burberry a fost imitat de majoritatea caselor de moda din toata lumea. Acesta a devenit popular atat in randurile oamenilor obisnuiti, cat si in randurile actorilor si nu si-a pierdut din sarm nici atunci cand a fost asociat cu miscarile revolutionare.

In 1942, Humphrey Bogart a aparut intr-un trenci in filmul Casablanca iar femeile si barbatii din toata lumea i-au urmat exemplul.

Trenciul modern

Cei de la Burberry au prezentat trenciul cu nasturi aurii si curea neagra din piele. Alti designeri au realizat trenciuri seducatoare punand in valoare talia de viespe prin adoptarea unor linii cambrate. Celine adopta trenciurile foarte voluminoase si in culori puternice. Se mai merge si pe linia trenciurilor foarte scurte, cu multe buzunare, cel casual militaresc sau cel foarte feminin, facut din materiale fine.

Taior gri impecabil Germania



Taior gri 100% lana, croiala impecabila, made in Western Germany. Are marginile din piele naturala, care, datorita timpului, are usoare urme de uzura. Mas: umeri 42 cm, bust 102, talie 86 cm.
Pret: 40 RON

Pulovar bleu CONCEPT E.B.



Pulovar f dragut, cu decolteu rotund ornat cu 2 randuri de strasuri, 100% acrilic, mar. XXL.
Pret: 30 RON

Rochita tiroleza



Rochita din stofa groasa (lana cred), facuta la comanda, rosie cu carouri din dungute negre si din loc in loc modele mici pe verde, albastru sau galben (se vede in prima poza). Nasturi din metal cu model autentic deosebit, buzunare laterale ascunse si decolteu mic in V. Mas: gat aprox. 34 cm (49 cu tot cu decolteul in V), umeri 39, bust max. 108 (vine usor incretita in talie, asa ca merge si la bust mai mic), talie max. 100, lungime 100 cm. Stare f buna.
Pret: 40 RON

Roz bombon in picatele




Parol d'honeur! Aceasta este culoarea (bine,un roz-bombon mai inchis, asa ca in prima poza) rochiei din voal sintetic (82% acetat 18% poliamida) Made in Germany prezentata mai jos.
La guler are atasat, din acelasi material, o esarfa care, conform ultimelor tendinte in moda, poate fi lasata ca atare sau legata cu funda. Are si cordon cu fata din acelasi material pe suport de piele ecologica. Mar. GB 16, F 44 (40 cm gat, 43 umeri, max. 106 bust, 110 talie).
Pret: 45 RON